Hemma hos min flicka!

hallå bloggen, sitter hos wilma nu. Hon sitter och gör nånting på en annan dator. lånar hennes minipc, tror jag det är?
haha, tyvärr så är jag inte alls duktig på sånt där. men knapparna är ju så små att man nästan trycker på två bokstäver samtidigt! Men det är ju jag det, wilma däremot har ju minifingar haha sött! :) vi har iallafall inte mycket mer än datorer för oss. Kul liv vi har va? Hållde på och dissa datorn idag på svenskan btw, skulle skriva 5 saker jag gillar mest och spendera tid på. Skrev typ: vänner shoppa sjunga data och någonting mer? Minns inte haha! Men som tur var påminnde rebecka mig ;) hon ba: Dissar du datan? och jag ba: öh.. oj nej,
haha, ingenting alls att skriva om som ni kanske märker, aja vi får väl höras bloggar ikväll när jag kommer hem eller imorgon, puss!

Godnatt sweeties!

hej cupcakes! haha, aw . Nej sweet cupcakes* :) Nån mer än mig som är vaken?
Jadå , det tror jag nog. Ska alldeles snart ta och lägga mig jag iallafall. Måste få lite sömn jag också om jag ska orka med skoldagen imorgon, har varit tjafs hela helgen. Jobbigt är det! Men sånt man får ta. Imorgon blir det iallafall att åka hem direkt efter skolan, måste träna på sångläxan. Hade glömt bort den helt och hållet!
Det var mamma som påminnde mig förut nere när vi prata, hon sa åt mig och träna på den imorgon. Ska lära mej en låt på en dag herregud! lycka till ungefär ;) hehe. Aja får väl göra det bästa av det! Helgen har varit ett helvete nästan allting förutom att wilma har varit här, det är hon som har lyst upp helgen för mig. Om jag inte hade tillbringat den med hon hade jag nog inte orkat nånting. aja nu ska jag iallafall ta och slagga. Godnatt på er! puss

2011-01-30

Söndag, blä. Ja ni vet ju vad jag tycker om söndagar. Så jävla segt.
Jag hamnade iallafall här, och wilma framför teven och kollar film och smsar med min mobil gör hon också :)
Vi var uppe till halv fem igår iallafall, eller vi la oss då och snackade till fem ungefär. Mest skit om folk, haha men såklart ! ;)
Och vi vaknade typ halv två i morse, av att pappa knackade på min dörr . Haha åh, han förstörde min skönhetsömn -.- 
Fattar inte att det kan vara så skönt att bara lägga sig under ett varmt täcke? åååh, bara för det har jag lust och lägga mig nu.. men nej! Det ska jag inte göra, klockan är ju fan 3 . Haha!
 How cute?
Hahah!
huh?
 Shut tha fuck up bitch!
 Ghost?
 Wb Kissie?

 aw



 

Här har ni några bilder från oss som vi knäppte idag/igår natt
Det är många fler egentligen, vi knäppte runt 50. Vi bjuder bara på oss själva! :)

Trött på choklad , chips godsaker osv ..

jani, nu har jag och wilma käkat en maaaassa! Mår fan nästan illa om jag ska vara ärlig. Men gott var de! ;)
Tidigare idag var vi iallafall på knatten cupen, inte lite dött det var när vi var där eller? Vi pallade typ inte vara kvar för det var så jävla lite folk, så vi gick till en busshållplats och väntade på 47an istället, för och åka till donken :)
Men självklart åkte den förbi oss, yes! Och jag har haft pms typ hela dagen idag.. Skitkul, tror wilma blivit lite lack på mig, haha stumpan! Nej, vill säga förlåt till henne men vet inte hur jag ska göra det? Jag kan inte göra någonting åt att jag får pms, hahah! x) Men jag kan ju inte det! :o
Hon har varit skit dryg iallafall, hon har haft värsta tv showen och sagt " Vad tycker du om tv4 ? " Och hoppat på mig och dragit i mitt hår och ja jag vet inte vad .. men roligt att hon inte blir stor för fort iallafall :)
Älskar henne trots hur dryg hon är , haha ååh kan få sån damp på sötan.
Sen har det varit en väldigt massa tjafs med folk idag också, har insett nu man måste verkligen vara säker på vilka man kan lita på. Och man ska inte umgås med fel folk, har ju sett hur det har blivit för mig. Ett helvete!
Suck. Aja nu ska jag iallafall ge bort datorn till wilma så hon får blogga, hon har väntat i nån timme nu snart kittlar hon mig väl eller nånting så hon ska få den. Läs hennes blogg också, http://wwiillmmiizz.se/ ! Skitsöt tjej.
Puss :)
 Mitt och wilmas lördagsgodis, herregud.. Man borde få vara tjock åtminstone nån lördag? ;)



Jag hatar förändring , men det kan vara bra också på sätt och vis !

Hej gullungar , vad har ni för er en fredags kväll då? :)
Jag snackar med Martin i skype och väntar in wilma jag ! Hon är typ hemma hos sin morfar eller nånting, hon kommer hit runt åtta eller nånting. Då ska vi väl hitta på nått, kanske bara en liten myskväll eller nånting vi får se! :)
Jag och martin diskuterar om kisse är fin irl, han tycker hon är snygg Ha-Ha! :o
aja, får väl acceptera henne som hon är, men är så trött på hennes "bantnings piller, barnmatsburkar " osv..
Har hon tänkt på att det typ är 11 10 åringar som läser också? Nej, Det finns faktiskt sånna som vill svälta sig och får anorexi osv för bara sånna saker. 
Skolan idag var iallafall helt okej, bara att det var lite stressigt i slutet för att jag inte trodde jag skulle hinna på bussen efter idrotten. Men jag skulle fan ha tagit den andra bussen en timme efter, den jag tog var typ fullpackad. Lära sätta mig längst bak med några. pinsamt! haha nejdå.
men här får ni iallafall en bild på mig från igår! :) Puss


Movin on

Hej bloggen, nu är jag tillbaks igen! Bra va? :)
Nya tag nu, glömmer bort honom. Han var ändå inte värd mig.
Föresten har inte berättat, det var min första skoldag på jv igår! Det gick jätte bra, tycker jag iallafall..
Tror jag och min fru aldrig varit så lyckliga förut, äntligen går jag & angelica på samma skola! perfekt var ordet.
Och så lär jag bara säga att min förra klass här i årsunda är fantatiska, dom gjorde värsta överraskningen för mig i fredags. Dom tog in mig i klassrummet och hade gjort två tårtor åt mig och skrivit nånting sött till mig, och på tavlan hade dom skrivit en massa söta grejor också, drinkar, massa glitter, en prinsess krona jag skulle ha på huvudet, en massa fina låtar dom vet att jag tycker om och ja osv! Tack så himla mycket älsklingar, saknar er redan ! Men jag ska ju försöka hälsa på någon gång, bor ju ändå kvar här trots allt!
Aja nu lär jag snart kila här, ska på en buss om en kvart puss!

Jag igår :)

Bloggpaus

att förlora dig är det värsta som hänt. jag älskade hela dig och uttryckte det så mycket jag kunde, men vad fick man tillbaks? ett stort svek..
nu iallafall förlåt bloggen men jag kommer inte blogga på ett tag nu, jag tar en bloggpaus angående en sak som fått mitt hjärta krossat. Det ligger i kras, i tusen bitar, ingen aning om det nånsin kommer läka. Får väl vänta och se..
bye


Blir att möta upp den här saknade b-ruden



Hot And Dangerous , watch out bitches !

men ser man på, klockan är redan halv fyra?! haha, hej sötingar ! :)
sitter nu frusen och kall inne på mitt rum i min säng, kom typ in för en halvtimme sen hehe.
följde med Erica till busshållplatsen här vid mig, tyckte hon kunde stanna hemma hos mej och kliva på bussen här istället för att hon skulle få sitta vid ica och frysa en timme, verkar inte så roligt :) .
Och ja det gjorde hon, här hemma satte vi mest bara och pratade om gammalt osv, roligt :) har ju saknat henne väldigt mycket. och hoppas vi kommer kunna umgås oftare nu trots att jag byter skola och att hon har flyttat , sorligt :( men det ska nog lösa sig!
egelskan gick iallafall bra också, som tur är. Och resten också tror jag, haha. förutom att det är ett helvete utan dig..  aja, nu ska jag nog snart gå och ta mig en varm dusch , puss.


hata läxor ..

hej alla söta bloggläsare! :)
vad har ni för er då? :) själv ska man egentligen träna på mina engelska glosor .. men har tränat stenhårt hela dagen så nu ger jag faktiskt upp . Lite vila bör man ju iallafall få ! yes, ska snart ta och lägga mej då .
Får se om jag somnar inatt eller inte, skrev ju ett inlägg halv ett igår , oh herregud ..
och yes det är för allt pluggande jag inte har uppdaterat idag , eller nej jag hade faktiskt haft tid och bloggat nån gång också .. men har inte orkat , förlåt babes ! aja ligger iallafall och lyssnar på justin bieber - pray, jätte fin låt faktiskt . Och sen skiter jag i vad andra tycker om att jag gillar justin bieber, han sjunger sjuuukt fint ju!
men alla har sina olika åsikter och det accepterar jag . aja det var allt för mej
Får försöka hålla mej mer uppdaterad i morgon, om det inte blir jäktigt då också .. får se . puss


vad gör jag vaken nu?!

hej bloggen,
tycker exakt som rubriken vad gör jag vaken nu? Inte en aning!
nej men kan inte sova, och märkte nyss att mensen hade kommit också -.- .
Hatar verkligen mens, det kommer alltid vid så fel tillfällen för mig! Jag som ska till skolan imorgon första gången efter lovet och sådär .  Åååh, blir så irriterad -.-
aja ingenting jag kan göra nånting åt antar jag, ville bara uppdatera när jag inte hade nånting för mig.
Klockan är snart halv ett, herregud om jag bara kunde sova .
aja ska iallafall kolla runt på några bloggar som vanligt och sen försöka sova igen, högst ett får jag vara uppe till har jag bestämt! 
Kommer vara skit trött i morgon.. aja mitt eget fel!
puss

Svar på kommentar:

Postat av:
tja Elin här! hoppas du får det bra på jernvallen . .
vi kommer sakna dig!!!!!!!!
krya på dig!!
//Elin (i din gamla klass)
2011-01-12 @ 15:01:18



Naw tack elin! Jag kommer sakna er med jätte mycket! :) 
hihi ja tack jag ska allt försöka bli frisk, tror jag kommer i morgon är rätt så säker på det! :)
Men jag ska nog gå kvar på våran skola här den här veckan och sen nästa vecka ändå, så jag stannar kvar lite extra ändå hihi!:) Hur som helst tack för kommentaren verkligen, blir faktiskt riktigt glad av att läsa sånt ! :p
tack! :)

2011-01-12

Ja herregud hörni, det har redan gått 12 dagar på det här nya året och jag har nog fått världens bästa start dom här senaste dagarna tror jag! Fick fira nyår med min bästavän alltså tillbringa 2011 med henne också.
Sen haft en massa underbara stunder med wilma och felicia, lite shoppiiing. Och sovit hos wilma osv.
Och även fått reda på att jag kommit in på sånglektioner, och vet ni vad jag fick veta idag då? ;)
jo att jag kom in på jernvallen! Fast det har jag varit rätt så säker på ändå, men det var ju kul och höra ändå.
Ska börja i 6a :)
Ska hälsa på skolan nästa onsdag.. skulle egentligen gjort det igår men eftersom jag var så sjuk så orkade jag inte. aja var bara det jag var lite tagg på och berätta, peace and love puss.

Så jävla glad att jag kom in nu!

Juste bloggen , har glömt och berättat om en skit bra sak som jag fick reda på igår
Jag har kommit in på sånglektionerna!!!! Yes baby, It's true ;)
Har sökt i ett och ett halvt år nu, och det är ju inte direkt mycket men därför är jag ju skit glad att jag kom in rätt så fort åtminsone! Jag verkligen älskar och sjunga, och det tror jag att jag aldrig skrivit i bloggen men så är det.
Fast jag förstår inte riktigt, tycker det är mer pinsamt och sjunga för bekanta än obekanta faktiskt, jätte konstigt..
men i vilket fall är skit glad nu, och nej ni kommer aldrig få höra mig sjunga i nått videoinlägg eller nånting liknande. Det låter förjävligt när jag spelar in eller pratar via dator eller nåt, vet inte varför men aja.
cya bitches ;)

Love is my drug

gokväll på er allesammans.
Shit vad fort tiden har gått egentligen! Klockan var ju typ tre nyss?! Ja ni.. haha
Har iallafall jätte tråkigt, var ner och åt för en timme sen typ, onödig information? nej har ingenting alls att skriva om.
Funderar på om jag ska gå ner till vardagsrummet och lägga mej i soffan och bläddra kanaler?
Ja, så får det bli!
puss


sova sova och åter igen sova.

hej bloggen!
idag har jag nog mest bara sovit sovit och sovit, som rubriken säger då rå.
Har legat och vridit och vändigt på mig en del, har vaknat i ungefär en halv minut då och då och sen somnat om direkt efter att jag vänt på mig. Hehe. Sov nog fram till 12 ungefär, är ju inte i skolan eftersom jag är sjuk.
Sen runt halv 1 kom mamma upp men frukost åt mig, jag verkligen älskar min mamma!
och alvedon fick jag också då direkt, och glass också. Haha, en massa på samma gång.
tack mamma! <3
och nu har jag bara legat mest framför datorn och kollat lite, ligger inne i mina föräldrars rum för tillfället.
Tycker det är så mysigt där inne, hihi!
aja nu ska jag iallafall gå ner och ta mig en varm dusch, skönt.
Uppdaterar senare om jag orkar, annars i morgon. Puss!


give me a reason

hejhallå
förlåt för att jag inte uppdaterat tidigare idag, men har väl inte orkat helt enkelt.
Har iallafall tillbringat dagen med wilma fram till klockan 6 ungefär. Sen kom pappa efter jobbet och hämta mig och när jag kom hem blev det pizza, muums!
en pizzabit slank iallafall ner, mådde lite illa och det var lite tjafs så ville bara bort från matbordet så fort som möjligt.. menmen det är så det kan vara ibland bloggen. Just nu känner jag mig iallafall riktigt hängig och har nästan lust och sova men det vet jag att jag inte kan.. och nej jag och wilma klarade inte av och lana igår ;)
så typiskt oss alltså.. Vi låg istället och pratade till typ halv 6 eller nånting, haha herregud.
Sen sov vi ett bra tag idag tills jag väcktes av sms, oh nej jag blir inte sur blir snarare glad att nånting väckte mig annars skulle ja ju knappast kunna somna i natt ju ;). aja jag känner hur ögonen hänger och känseln i fingrarna att jag inte orkar skriva nå mer, har ändå ingenting och ta upp ungefär.. jag vet hur dålig min blogg är och tråkig, men säg gärna till vad jag kan blogga om så kanske det går lite mer framåt åtminsone :) .
bloggar imorgon puss


Skajp

Hej sötungar! haft en bra dag?
Inte jag , hehe . Jodå. Sitter dock osminkad som jag tycker känns rätt så obekvämt men orkar faktiskt inte sminka mig just nu. Sover iallafall hos min brutta idag och vi ska väl hitta på nåt, felicia kanske också kommer, hoppas! Isåfall ska vi nog lana seriöst den här gången. Senast då jag sov hos wilma när jag sa att vi skulle lana så somna jag , haha. Tror hon vart lite småtjurig på mig hon hehe ;).
aja har bara "städat" rummet, duschat bytt om och ätit frukost idag sen dator resten.
Haha, mitt rum ser fortfarande förjävligt ut men  jag säger att jag har städat rummet när jag har plockat undan allting på min soffa , resten skiter jag i ;) .
aja nu ska jag fortsätta prata skype, uppdaterar senare ikväll puss.
 En bild på min söt tjej, älskar dig!


vad gör man inte när man är förkyld och ligger däckad i sängen? :)

Har du pojkvän/flickvän? - ja, världens bästa

Har du hånglat med någon 2010? - ja

Har du kramat någon 2010? - men ja.
Har du hatat någon 2010? - verkligen.. men de e över nu.

Har du sagt "jag älskar dig" till någon 2010? - jo
Är du kär nu? – ja
I vem? - älskling
Kan du vissla? - nej, hahah x)
Äger du en mascara? – yes
äger du mer än 5 olika foundation/puder produkter? - tror de
Är du en fjortis? – nej!!
Är du emo? – nej

Är du brat? - ne

Gillar du vältränade killar? - vem gör inte?
Gillar du tjocka/överviktiga killar? - nje ;)
Gillar du nörd-killar som pluggar? – är väl sött
Gillar du tjejer? - inte på det sättet, som vänner!
Har du över 10 bhar? - nej . 
Har du nångång tyckt om någon i din ålder? – ja?
Kan du köra skoter? – ja

Kan du leka apa? – gör jag ju hela tiden så..
Är du brunett? - egentligen :)
Är du blond? - inombords, "enligt andra" ;)

Har du haft svart hår/har du just nu? - har nu :)

Kan du sätta foten bakom ditt huvud utan att spy? – vetinte

SENASTE

Vem fick du sms av senast? – älskling
Vem skickade du sms till senast? - älskling
Vem ringde dig senast? - Wilma
Vem hånglade du med senast ? – älskling
Vem pussade du senast? –  älskling
Vem kramade du senast? – wilma
Vad drack du senast? - vatten

När däckade du sist? – inatt då

Är du allergisk mot någoting? – ne tror ja inte

 

Namn:

- Smeknamn: har inget, annars bara wilma som brukar säga emy . fast märks att folk börjat tagit efter henne
- Födelseplats: nolife
- Ögonfärg: blå och kanske liiite gröna
- Hårfärg: Svart!
- Längd: 1.63

- Skostorlek: 38

- Vikt: ..

- Höger eller vänterhänt: höger

- Stjärntecken: Jungfru
- Skor som du bar idag: har varit inne hela dagen (a)
- Rädsla: mycket..

- Målsättning:
- Din första tanke när du vaknade imorse: Fan mamma..
- När somnade du: ingen aning :o runt 3 2 iallafall.

- Pepsi eller Coca Cola: Coca cola

- McDonalds, Max eller Frasse: donken ofcourse!
- Adidas eller Nike: adidas

- Choklad eller vanilj: både och
- Svär du: nej aldrig då kommer man till helvetet.
- Sjunger du: hehe jo en del
- Duschar du varje dag: ja
- Röker du: nej
- Tror du att du någonsin har varit kär? jag är jävligt kär nu.
- Gillar du skolan: jag hatar skolan..
- Tror du på dej själv:-mycket mer nu, tack vare dom som byggt på mitt självförtroeende.
- Blir du åksjuk: ibland lite

- Tycker du att du är hälsosam: ?

- Gillar du åska: är livrädd för åska..

- Spelar du något instrument: nej

 

Har du under den senaste månaden..

- Druckit alkohol: - mm
- Rökt: - nej ush blä fy

- Gått på dejt: nej

- Shoppat:  ja :)

- Ätit en hel ask müsli: nej ? xd

- Ätit sushi: aldrig ens provat
- Stått på scen: nej inte den här månaden.

- Blivit dumpad: nej

- Skejtat: nepp.

- Färgat håret: ne
- Stulit något: - jao en kaka ur skafferiet ^^ 

I framtiden..

- Hur gammal vill du vara när du gifter dej:  runt 25
- Namn på barn: vill inte ha barn
- Ditt drömbröllop:

- Vad vill du bli när du blir vuxen: ingen aning

- Antal människor du skulle ge ditt liv för: alla mina närmaste
- Antal CD skivor du äger: vet inte och bryr mig inte 
- Antal piercings: öronen hade i underläppen
- Antal tatueringar: inga

- Antal gånger har du varit med i tidningen: vet inte

- Antal saker du ångrar: många

 

Brukar du..

- Titta dej själv i spegeln?  men ja

- Gnälla: haha ja
- Skrika: ja

- Sova: ja

- Ha ångest: väldigt lätt faktiskt..

- Skada dej själv med flit: nej
- Vilja dö: ja

- Drömma mardrömmar: nej
- Drömma sexdrömmar: ne haha

- Ta droger: nej

- Försöka vara annorlunda: nej jag är bara mig själv , ingen annan!
- Klä dig i svart: yes
- Gå till kyrkan: nej tack

- Gå i skolan: nu för tiden gör jag det jämt ja.

- Röka: nej
- Ljuga: ibland

- Hata folk: händer
- Lita på folk: litar alltid på dom närmaste, det vet ni att jag gör.

 

När..

- Åt du senast middag: igår
- Läste du en bok senaste: före jullovet

- Köpte du något senast: i måndags
- Svor du senast: nån sekund sen
- Sjöng du senast: nu
- Klagade du senast: idag säkert kommer inte ens ihåg själv
- Är det sommarlov: i juni 

Vem..

- Saknar du: älskling och en massa vänner jag inte träffat på länge
- Vill du döda: ingen
- Rörde dig sist: wilma tror jag

- Vill du slå: ingen just nu haha

- Vill du kittla: sandra

-  kramade du sist: wilma

- Vill du prata med: älskling
- Skrek du till sist: minns jag inte :S
- Vill du vara som: vill bara vara mej själv

- Sårade dig senast: en som jag älskar väldigt mycket egentligen .
- Vill du bli galet full med: sandra ;)
- Fick du sms från senast: älskling
- Ringde dig senast: älskling

 

 

Har du..

- För många vänner: nej
- Förföljesemani:va?
- Tvångstankar: ha

- Någon annan psysik sjukdom: nej
- Skadat någon: har jag väl men inte med flit isåfall
- Färgat håret: många gånger
- Brutit några ben: aldrig
- Egen dator: yup!
- Gjort bort dig rejält: haha jadu
- Bra självförtroende: rätt så!


Just close my eyes slow

Godmorgon, nån mer än jag som inte gillar torsdagar?
hehe jodå, torsdagar kan vara helt okej bara man hittar på nånting och göra.
Men idag känner jag mig rätt så förkyld och måste nog stanna hemma, är jätte trött också.
Måste ta det lugnt åtminsone idag. hehe. hur som helst känner jag mig rätt så depp också faktiskt.
Inte en blekaste aning om varför jag ska vara depp just nu? aja det får bli ett kort inlägg eftersom jag inte har nått och skriva om..
puss


Ibland blir jag bara förjävligt irriterad på rubrikfan jag aldrig vet vad jag ska skriva..

heheh jo.. blir faktiskt irriterad på den där rubrikfan ibland, brukar alltid stå stilla i mitt huvud nästan när det gäller det ;) hehe.
aja idag har jag iallafall varit med angelica ronja och veronica. Angelica som ringde och väckte mig vid 12 ungefär, haha. Det var ju bra iallafall att man klev upp nån gång.
Om hon inte hade ringt hade jag väl sovt bort dagen förmoderligen..
Sen gick dom hit när jag hade ofixat hår osv så det va ju gulligt! fast..
men tror inte dom bryr sig i vilket fall, dom är inte sånna :) .
ja oså gick vi hem till angelica och dampade lite där som vi brukar, hade inte träffat dom på riktigt länge faktiskt. Har saknat er tjejer, var kul och få träffa er igen.
ja och nu ligger jag i sängen och är jätte trött, så orkar inte skriva så mycket mer.
aja ha en fortsatt bra ondsag allihopa, puss.


måndagsmys med min fina chey!

hej allesammans
Sitter hos wilma och vi har kollat The last song & Karate kid 3. Och så var wilma lite söt och tog upp lite mandariner och just shit som vi brukar äta, vi ääälskar mandariner!
Men så om man är så dålig som hon, så lyckas man ju tappa en bricka med glas osv på :)
haha, så klanting men så söt på samma gång!
tror vi ska lana ifall båda orkar, men om wilma somnar före mig så tänker jag skita it, finns typ inget och göra när hon sover. Är så tråkigt man har ingen och prata med då :(.
Och nej vi ska inte lana cs eller wow, man lanar facebook och bdb såklart! haha nedå, men inget jävla cs rs eller wow tack ^^

aja godnatt på er som redan har lagt er eller ska lägga er, uppdaterar nog i morgon
puss!

Barnförbjudna skyltar på resecentrum, eller så är det jag felicia o wilma som tänker för mycket!


Snabbt inlägg, brottom!

hallå gullungar, nu har jag rätt så brottom sitter bara och väntar in felicia som kommer hit innan.
Och så sitter redan wilma på bussen när vi stiger på, hon skulle ändå inte hinna ta sig hit enda hem till mig i vilket fall så det blir mycket enklare :) . Oj juste, vi ska till valbo haha! kanske smart om man säger det också, hehe.
aja nu lär jag nog ta och fixa till det där lilla extra dom sista minutrarna jag har kvar,
tjing!


hemma hos mormor och morfar.

hallå sötisar
nån mer som lever? ja det får jag väl hoppas att mina läsare lever och mår bra.
Lämna gärna en kommentar om hur eran dag varit eller nånting liknande, tell me!
Jätte skoj att läsa faktiskt :)
I vilket fall så talar ju rubriken rätt så mycket för vad jag har för mig just nu, sitter hemma hos mormor och morfar.
Sandra har också varit här, hon åkte för inte så länge sen..
lite tråkigt att hon åkte, vi hade riktigt roligt på slutet. Filmade dampvideos på sandra, haha.
Sååå söt! facebook nästa säger jag bara, är nog nästan tvungen och lägga upp på henne.
Och tyvärr sandra så kommer jag tagga dig, men tror inte du bryr dig i vilket fall, jag fick ju ;) (a)
hehe,.
aja har väl inte så mycket mer och berätta än att helgen med dig sandra har varit underbar, dom tre dagarna har verkligen fått mig på strålande humör! Jag älskar dig min ögonsten, bästavän.



sådär skrev sandra igår så jag nästan fick tårar i ögonen.
Jag har två nyårslöften och dem lyder såhär:
1. Var alltid stark vad som än händer, jag kommer inte ge upp som jag har varit så nära att göra nu i slutet på 2010. Men jag tänker kämpa igenom det 2011 också, trots hur jobbigt det är. Trots det kommer jag kämpa tills hela helvetet kommer till rätta igen!
2. Bryt aldrig kontakten med min bästavän, aldrig nånsin!
jag ska göra allting för att få ha henne kvar oavsett vad som händer. Även om nånting väldigt stort som skulle kunna förstöra för oss ska jag kämpa allt jag kan för att aldrig bryta kontakten med henne.
Hon är min allra bästavän som gör allting för mig, därför ska jag försöka allting för att göra lika tillbaka.

Det är mina nyårslöften, pusshej.

gomoron

gomoron på er!
sa att jag inte skulle blogga något mer trodde jag men nu när sandra är och duschar och jag ändå inte har nått för mig kan jag ju passa på ändå! :)
Vi somnade runt halv 3 eller nånting igår, vart lite känslosamma saker vi pratade om hehe..
och så har vi degat i sängen hela dagen som alltid, " iallafall jag"
oj nu kom sandra ut, nu ska jag duscha haha!
bloggar när jag kommer hem istället, puss.

inbsflnFlIQWHFPAONGPOWGNPDOSNHPOSDHN

tjenispenis!, nu sitter jag hemma hos min fru som jag har firat nyår med.

Ska också sova här inatt, faktiskt mamma som ringde och frågade om jag ville, haha.
Och jag vet inte om jag kommer uppdatera jätte mycket när jag är hemma hos henne,
det här blir nog tyvärr mitt enda inlägg när jag är här.
aja ville bara att ni skulle veta att jag lever med tanke på hur dåligt jag har uppdaterat på sistone.
Här har ni våra nyårs bilder!




















RSS 2.0